Klaar met de ratrace en wil je ontdekken hoe je eruit kunt stappen?

Vind innerlijke rust en herontdek je geluk, zodat je een vervuld leven, zonder stress en racende gedachten kunt gaan leiden

Online Coaching Programma

Op dit moment voel je dat je...

 

 • uitgeput bent en je hebt vaak het gevoel dat je wilt huilen, maar je houdt het in of verbergt het. Je wilt niet te kwetsbaar, onprofessioneel of onbekwaam overkomen, omdat je een sterke vrouw bent.
 • een gebrek aan emotionele steun van je omgeving ervaart. Ze begrijpen het niet of zijn niet in staat of bereid om zich kwetsbaar op te stellen. Dit frustreert je en helpt je niet om je beter te voelen. Hierdoor voel je je soms geïsoleerd en alleen.
 • weerstand voelt tegen de dingen die je op dit moment doet. Je begint ook aan jezelf en je capaciteiten te twijfelen, omdat je je zo emotioneel voelt.
 • bijna elke dag een strijd is om alles gedaan te krijgen. Je legt veel druk op jezelf om dingen goed te doen en voelt frustratie wanneer je 'faalt'.
 • als dingen niet gaan zoals je wilt, je gefrustreerd raakt en kortaf bent tegen familie, je gezin of partner, waarna je je schuldig en verward voelt, omdat je weet dat het niet echt bij je past.
 • je het lastig vindt om hulp te vragen.

Het 3-maanden ReHaB programma staat in het teken van...

Afleren, loslaten and transformeren.

De methode die ik gebruik in dit programma is gebaseerd op 5 pijlers die gericht zijn op het afleren van slechte gewoonten, geconditioneerd gedrag en negatieve zelfspraak. Dit betekent: het loslaten van de persoon die je denkt te zijn en de dingen transformeren die je gedurende je leven hebt geleerd en die niet meer voor je werken.

Het programma zal je helpen om:

 • Te identificeren wat niet voor je werkt in je leven en wat stress en angst veroorzaakt, zodat je niet terugvalt in dezelfde situaties.
 • Stress en angst te beheersen en je weer ontspannen en kalm te voelen.
 • Leren effectief te communiceren over je wensen en behoeften, zodat je ze kunt vervullen. Je eigen behoeften prioriteit geven, zodat je een gelukkiger en vervuld leven kunt leiden zonder het gevoel te hebben anderen te verwaarlozen.

"Ik vond het lastig om aan te geven wat ik nodig had"

"Ik vond het lastig om de juiste woorden te vinden om met mijn familie te bespreken wat ik nodig had van hen. En ik vond vooral mijn grenzen aangeven heel lastig bij hen. Tot de kern van het probleem komen, het bespreken van strategieën en leren hoe effectief te communiceren heeft me geholpen om het op een nieuwe manier aan te pakken. Nu ben ik in staat om fijne momenten te hebben met vrienden en familie en me volledig toe te wijden aan mijn bedrijf zonder mijn zelfzorg op te geven."

- Nicole McC.

hoofd afbeelding

 

Dit programma is geschikt voor:

 • Professionals en vrouwelijke ondernemers die zich dagelijks overweldigd voelen, overwerkt zijn en die constant twijfelen aan zichzelf, een gebrek aan zelfvertrouwen hebben, leiden aan impostor syndroom, perfectionisme of het gevoel hebben niet goed genoeg te zijn.
 • Drukbezette moeders die alle ballen in de lucht houden en proberen een balans te vinden tussen een goede moeder zijn, een liefdevolle partner, vriendin en dochter zijn, en tegelijkertijd tijd en ruimte vinden voor hun eigen wensen en behoeften.

 

 

Het programma is NIET geschikt voor jou, als je...

 • een snelle oplossing verwacht van dit programma. Persoonlijke ontwikkeling en werken aan nieuwe, gezondere gewoonten in je leven iets iets waar je blijvend aan werkt.
 • verwacht dat de coach al het werk voor je doet.
 • niet openstaat voor constructieve feedback.
 • nog in een burnout zit.
Vrouw schrijft zich in op laptop

Het leven is te kort om je slecht te voelen

Dit programma is gebaseerd op 5 pijlers waarmee je onderstaand resultaat gaat behalen:

 1. Reset je mindset
  Verander je beperkende overtuigingen, zet je negatieve gedachten om naar positieve and doe minder dingen die niet in lijn zijn met wie je wil zijn.
 2. Kom tot de kern
  Identificeer wat belangrijk is in je leven, kijk vooruit. Wat zijn je kernwaarden, in lijn met de persoon die je wilt zijn.
 3. Balans tussen lichaam, geest en ziel
  Leer over het belang van meditatie en affirmaties en hoe dit leidt tot het verminderen van stress en racende gedachten.
 4. Laat je creativiteit stromen
  Stap uit je gedachten en in je verbeelding. Visualiseer het leven dat je wilt met behulp van verschillende tools.
 5. Effectieve communicatie
  Leer communicatiestrategieën die van pas komen wanneer je grenzen moet stellen met mensen.

" Ik begon steeds meer verandering te zien"

"Toen ik coaching bij Rachelle startte, verwachtte ik dat ze me zou helpen veranderen, maar ik had niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren. Rachelle kon direct inspelen op datgene wat me blokkeerde in mijn leven. Naarmate de sessies vorderden, begon ik meer verandering te zien in zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Rachelle liet me zien waarmee ik aan de slag moest om tot positieve veranderingen in mijn professionele leven te komen. Ze daagde me uit om dingen op een andere manier aan te pakken, op een manier waarvan ik nooit had gedacht dat ze zouden werken. Maar dat deden ze."

- Lisa S.

 

Dit is wat je krijgt als je deelneemt aan dit groepsprogramma

Main photo

 

 • Online welkomstbijeenkomst, zodat iedereen met elkaar kan kennismaken en ik je meeneem in het programma.
 • 5x een 2-wekelijkse online groepsbijeenkomst waarbij je 20 min. hebt om te bespreken waar je tegen aanloopt.
 • Wekelijkse ondersteuning via een besloten online-groep.
 • Elke 2 weken krijg je een thema waaraan je werkt dat ik inleid zodat het voor jou duidelijk is waarover het gaat en hoe het je helpt.
 • Verschillende, ondersteunende middelen die je kunt gebruiken tijdens het programma ter ondersteuning (werkboek, templates etc.).

Ben je er klaar voor? Reserveer je plek nu.